Vår passion

Allt på SSP börjar och slutar med vår passion för mat och dryck. För att möta kundernas efterfrågan och våra partners förväntningar så är det viktigt med hög kulinarisk standard. Vår strävan är att allt vi levererar, oavsett om det är en trerätters middag i en restaurang eller en kopp kaffe från ett café, är precis så bra det kan vara, varje gång.

Vi har också etablerat samarbete med några av världens mest meriterade kockar för att ta ytterligare steg mot att kunna erbjuda våra kunder minnesvärda stunder. Bland dessa välrenommerade kockar finns Gilles Dupont från Schweiz och Marcus Samuelsson från Sverige. Tillsammans med våra egna kockar utvecklar de nya spännande idéer till fördel för våra kunder världen över.

Unika måltidsupplevelser
Hur vi upplever mat och måltider är olika för oss alla, och det skiljer sig mellan olika ställen i världen. Därför är det viktigt att få den rätta mixen på varje ställe där vi verkar. Det är här vår djupa kunskap om våra kunder och deras behov och vår passion för mat och dryck ger resultat. Vi strävar efter att alltid leverera en unik måltidsupplevelse på varje destination, perfekt matchad med behoven och önskningarna hos kunden.

Sökning varumärken

Plats

Varumärke

Kategori

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2017