Att möta efterfrågan

Vi utvärderar ständigt vårt utbud av varumärken - både egna och partners - för att säkerställa att vi kan erbjuda en fulländad mix på varje rese- och upplevelsecentrum där vi verkar.

Våra gäster är ingen homogen kundgrupp. Här finns prov på alla tänkbara sinnesstämningar och behov. Vår erfarenhet av verksamhet i resemiljöer tillsammans med vår kunskap om kundernas beteende, smak och attityd, gör att vi kan se till att varje plats har den rätta blandningen av varumärken.

Vi sätter samman erbjudanden som möter alla behov - såväl hos stressade affärsresenärer som vill ha något uppfriskande, som hos den som letar efter en fulländad middag.

Eftersom vi representerar ett brett utbud av betrodda och igenkända varumärken, kan vi sätta samman mat- och dryckeserbjudanden på varje ställe som matchar kundernas förväntan.

Vi söker efter nya trender på marknaden och efter nya partnervarumärken som motsvarar efterfrågan. Om du tror att ditt varumärke skulle passa i en resemiljö, är du välkommen att mejla oss via kontaktsidan.

 

Sökning varumärken

Plats

Varumärke

Kategori

Platsbeskrivning

Swedbank Stadion.

Våren 2009 stod Swedbank Stadion i Malmö redo att ta emot 24 000 åskådare


Jobba hos oss

Välkommen till en arbetsplats med liv och rörelse! .

Lediga jobb


© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2017