Kunsten å reise

Det å reise er ikke lenger et privilegium forbeholdt de få; reising har blitt en sentral del av mange menneskers liv. Globalisering, demokratisering av reisevirksomheten, innføringen og utbredelsen av lavpris-flyselskaper, større bevissthet rundt matens opprinnelsessted og et sunt kosthold endrer nå reiseindustrien og øker kundenes forventninger.

Ettersom folk nå tilbringer mer tid på flyplasser, togstasjoner og andre trafikknutepunkter, blir de mer kresne i forhold til hva de spiser og drikker. Omgivelsene der kundene inntar sine kjøpte produkter har stor innvirkning på spiseopplevelsen. Enda viktigere er det at kunden får kvalitet, valgmuligheter, service og valuta for pengene på hvert spisested.

Food Travel Experts

Å drive servering av mat og drikke i et krevende miljø som det er på større trafikknutepunkter, er en svært kompleks oppgave. Det krever inngående kunnskap og erfaring, de høyeste drifts- og logistikkstandarder og leveringsevner. Sikkerhets- og plassbegrensninger, døgndrift og uforutsigbar kundemengde, er bare noen av de unike utfordringene våre ansatte takler daglig.


Tiår med erfaring

I SSP kan vi dra nytte av mange års erfaring samt en bred global ekspertise for å sikre at hvert utsalgssted møter og overgår forventningene til våre kunder og reisende forbrukere, uansett hvilke driftsutfordringer vi står overfor. Vår forretningsdrift er lagt opp til å kunne forutse og tilpasse seg forandringer i markedet, kundenes smak og folks reisevaner. Etter hvert som kundenes behov endrer seg, vil SSP alltid være der for å imøtekomme dem.

Søk etter Brand

Sted

Brand

Sektor

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019