Førsteklasses drift

Positive måltidsopplevelser er avhengig av utmerket mat, serviceinnstilte mennesker, inspirerende utsalgssteder og førsteklasses drift.

For å kunne utvikle disse fire kvalitetene trengs ferdigheter, erfaring og besluttsomhet. Det som skiller SSP fra andre er evnen til å lykkes med å forene disse kvalitetene gang på gang. Vår unike sammensetning av mat, mennesker og service er en integrert del av all vår drift verden over; fra lokale enheter, med et lite utvalg av tilbydere på regionale flyplasser og jernbanestasjoner, til mer kompleks drift med flere større restaurantkjeder på verdens største og mest driftskrevende internasjonale trafikknutepunkt. Store eller små, lokale eller internasjonale, vi anvender de samme prinsippene om fremragende drift og detaljfokus på hvert eneste av våre utsalgssteder verden over.

Skreddersydd lederopplæring
Frem til nå har mer enn 350 SSP-ledere fra hele verden ha fullført det skreddersydde lederprogrammet "Multi-Site Management Programme" utarbeidet i samarbeid med Rosen College. Som en del av vår satsing på å investere i opplæring av våre ansatte, fokuserer programmet på å utvikle grunnleggende forretningsferdigheter og på å sikre driften.

Kvalitetsmåling på vår daglige drift
Som en del av vår drift fremmer vi produktiviteten ved å fokusere på arbeidsplanlegging ved hjelp av et vaktordningssystem som også bidrar til å måle servicenivået vårt. Vi har også et liknende system som hjelper oss med å styre produkttilgjengeligheten. I tillegg måles driftsstandarden gjennom kvalitetskontroller i alle enheter. Et omfattende system for tilbakemeldinger fra kunder inngår som en del av kvalitetsmålingene.

Miljø – servering med omtanke
SSP tar miljøansvar ved å være ledende på miljø i reisemarkedet. Miljøarbeidet i SSP har flere sider: SSP påvirker miljøet som en husholdning, men i stor skala. Det handler om forbruk av vann og energi, avfallsproduksjon, valg av materialer, produkter og emballasje, samt bruk av renholdsprodukter med tilhørende utslipp til vann.

SSPs miljøarbeid i praksis
- Kildesortering, opptil 13 fraksjoner.
- Doseringssystem på kjemikalier.
- Kritisk valg av kjemikalier, begrenset antall typer i bruk.
- Gjennomgang av alle rutiner for å minske forbruk av energi.
- Månedlig måling av miljøindeks i alle våre avdelinger.
- Jevnlige miljømøter der miljø- og kvalitetsarbeidet er i fokus.
- Medlem av materialretur.
- SSP stiller seg til rådighet ved forskning, og tar samfunnsansvar ved å bidra med kunnskap og ressurser som angår vår drift.

SSPs miljøhistorie

I 1995 lagde SSP sin første miljøstrategi "servering med omtanke". SSP har vunnet en rekke priser for sine miljørapporter siden den gangen. I 2003 vant vi prisen for beste miljørapport blant store bedrifter. Astrid Nøkleby Heiberg delte ut prisen og uttalte blant annet; " å spise pølser på Franks på Gardermoen har fått en ny mening etter at jeg skjønte hvilket miljøarbeid som ligger bak". På flyplass er det ikke lenger slik at pizza og pølser selger mest. Nå er det sjømatretter, ferske bagetter, salater, bananer og vann som er bestselgerne. SSP har ikke ansvaret for hvilke valg kunden tar, men den reisende skal ha mulighet til å velge sunne alternativer hos SSP. SSPs miljørapport kan fås ved etterspørsel.

Søk etter Brand

Sted

Brand

Sector

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019