Mat er vår lidenskap

Alt vi gjør i SSP har utspring i en ekte lidenskap for mat. Vi vet at høy kulinarisk standard er en viktig parameter for reiseopplevelsen til våre kunder. At den reisende får en god matopplevelse, påvirker samtidig det enkelte reisemåls generelle renommé.

Ledende kulinariske partnerskap

Vi går sterkt inn for å gi våre reisende kunder en uforglemmelig matopplevelse. Derfor har vi inngått et kreativt samarbeid med noen av verdens beste kokker som for eksempel Nicolas le Bec i Frankrike, Michael Karlsson i Sverige og Gilles Dupont i Sveits. Dette gir oss nye, spennende og forfriskende matidéer for reisende verden over.

SSP Food Lab

Vårt globale nettverk av mateksperter får råd og inspirasjon gjennom vårt nære samarbeid med kjøkkensjef Oliver Pichot. På kjøkkenet i Le Mans arbeider våre mateksperter med Pichot og hans team for å utvikle nye produkter og skape nye løsninger. SSPs Foodlab bidrar til vår matkultur med kontinuerlig utvikling, innovasjon og kreativitet.

Samtidig som våre team arbeider etter SSP standarder i tråd med SSPs egne målsettinger, samarbeider vi tett med eierne av de ulike brands for å utvikle nye produkter i henhold til tidlige trender. Dette reduserer også tiden det tar å lansere nye produkter og gjør at vi kan dra fordel av store og små markedstrender.


Unike matopplevelser

Hvordan vi opplever mat og måltider er ulikt for oss alle, og det er forskjell rundt om i verden. Derfor er det viktig å kunne tilby akkurat den rette kombinasjonen av produkter på hvert sted. Det er her vår innsikt i de reisendes behov, tenkemåte og vår lidenskap for mat forenes. Vårt mål er å kunne tilby unike matopplevelser overalt hvor vi befinner oss og å sørge for at disse skreddersys for å imøtekomme kundenes ønsker og behov.

Søk etter Brand

Sted

Brand

Sektor

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019