Porteføljeforvaltning

Vi gjennomgår stadig vår portefølje av egne og partnerdrevne brands for å sikre at hvert trafikknutepunkt alltid har den perfekte sammensetningen av brands som utfyller hverandre.

Vi utfører løpende undersøkelser av kundenes atferd, behov og holdninger for å sikre at hvert trafikknutepunkt har den rette sammensetningen av brands som tilfredsstiller de primære kundesegmentene og deres behov. På den måten bygger vi opp et tilbud av spisesteder som egner seg både for reisende med dårlig tid som bare ønsker en rask forfriskning, og til de som ønsker en mer raffinert og utsøkt spiseopplevelse.

De reisende dekker hele spekteret av behov og tenkemåter. For å kunne forutse og imøtekomme deres behov på hver reiselokasjon, kreves det analyser og undersøkelser for å levere den rette kombinasjonen av merkevarer, tilbud og erfaringer. Ettersom vi representerer et bredt utvalg av noen verdens mest anerkjente og populære spisesteder, kan vi sette sammen mat- og drikketilbud på hvert trafikknutepunkt som virkelig gir kundene en unik og tilfredsstillende opplevelse. Dersom vi ser at det er et tomrom i markedet, vil vi gå inn for å legge til et anerkjent, lokalt eller internasjonalt brand som partner i vår portefølje, eller så etablerer vi et nytt skreddersydd brand for å imøtekomme et spesielt behov.

Søk etter Brand

Sted

Brand

Sektor

Våre steder

TOS

Tromsø Lufthavn.

Tromsø Lufthavn ligger i nordens Paris, og har mange tilreisende som gjerne


Bli med på laget

Å utvikle dyktige mennesker er en del av det vi gjør som ”Food Travel Experts” .

Rekruttering


© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019