Våre verdier

Den beste delen av reisen – vår ekspertise satt i praksis.

Vi leverer reisens høydepunkt ved å tilby god mat og godt drikke, i innbydende omgivelser med utmerket service.

Vi er kundefokusert
Å være kundefokusert betyr at vi følger med på våre kunders behov og ønsker. Fornøyde kunder er vår absolutte førsteprioritet. Hvis jobben din ikke er å betjene kunder, skal du huske på at du yter service til en kollega som nettopp gjør dette.

Vi er lidenskapelig opptatt av mat
God mat og godt drikke er blant livets sanne gleder. I SSP har vi en brennende interesse for smaksrik mat av høy kvalitet til en god pris. Vi deler gjerne denne lidenskapen med våre kunder. Det er vår kjærlighet til mat som får kundene til å komme tilbake til oss - gang på gang.

Vi finner inspirasjon overalt
Det er svært viktig å tenke nytt i vår bransje som er i rask utvikling. Vi tar hensyn til våre kunders skiftende behov og finner inspirasjon i alt rundt oss. Vi er åpne for å dele, tilpasse og utvikle ideer, muligheter og løsninger.

Vi feirer vår suksess
Alle setter pris på anerkjennelse for et godt utført arbeid uansett posisjon. Ved å feire den enkeltes individuelle suksess anerkjenner vi mangfoldet av talenter som resulterer i vår kollektive suksess. Det oppmuntrer også hver enkelt av av oss til å jobbe videre for å kunne nyte fremtidige belønninger som kommer med suksess.

Jeg utgjør forskjellen
Hver enkelt av oss har erfaringer, kunnskap og ferdigheter som bidrar til å levere den beste delen av reisen. Vi er alle trygge på å ta det første skrittet når vi ser en utfordring eller mulighet, og vi forstår ansvaret vi individuelt har til kundene - og til hverandre.

Ekspertise

Vi er spesialister på å servere mat og drikke til reisende .


Bli med på laget

Å utvikle dyktige mennesker er en del av det vi gjør som ”Food Travel Experts” .

Rekruttering


© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019