Gratulerer til Oslo lufthavn og Bergen lufthavn Flesland!

SSP News Release 6-March-2019

Avinor Oslo lufthavn og Bergen lufthavn Flesland er begge kåret til Europas beste på kundeservice i hver sin kategori. Bergen vant i tillegg prisen for den flyplassen med størst fremgang på kundeservice i 2018.

På Avinor sitt ekstranett uttales følgende;

- Dette er en anerkjennelse vi er veldig stolte av og viser at alle som jobber på flyplassene våre bidrar veldig godt for å gi de reisende en god opplevelse, sier konsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen.

- Etter at vi åpnet «nye Oslo lufthavn» tilbake i 2018 har vi fått mange hyggelige priser, men jeg synes dette er den gjeveste så langt. Den viser at sammenhengen mellom god infrastruktur og menneskene som jobber på flyplassen er avgjørende for å skape gode reiseopplevelser. Dette skal vi la oss inspirere av slik at de reisende også i fremtiden kan glede seg til å møte dedikerte og serviceinnstilte ansatte hos oss, sier lufthavsdirektør ved Oslo lufthavn Øyvind Hasaas.

Les mer på Avinor sitt ekstranett:
https://ekstranett.avinor.no/osl/flyplassinformasjon/nyheter/karet-til-beste-flyplasser-i-europa/?fbclid=IwAR1pO2JduUivimZDnb2fc655Tzr7gxF2Ts6P0NNFP8uKlNHqLBKsN6mH43s

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019