MiCasa åpnet på Tromsø Lufthavn

SSP News Release 10-December-2018

Mandag 10. desember åpnet SSP MiCasa på innlandsterminalen på Tromsø Lufthavn. Mi Casa Burritos er en «no-nonsense foodies» glede. Inspirert av tradisjonell meksikansk gatemat - kjent for bruk av ferske ingredienser, intense smaker og livlige farger - menyen er fullpakket med en rekke spennende burritos, salater og nacho valg, inkludert kylling, biff, svinekjøtt eller grønnsaker. Meksikansk fast-casual mat har erobret verden ved å vektlegge råvarer av høy kvalitet til en ok pris. Burrito kan serveres raskt og er et perfekt reisefølge!

 

På menyen

Burrito – er en rull fylt med de diggeste ingrediensene etter ønske. Rullene består av store hvetetortillas fylt med enten pulled pork, kylling, saftig marinert biff eller stekte grønnsaker - alt tilberedt i autentiske sauser og grillet til perfeksjon. Deretter toppes de med ulikt tilbehør som salat, ost, svarte bønner, ris, koriander, coleslaw, mais, syltet løk, samt hjemmelaget salsa og rømme. Er du ikke ute etter burrito-rull, kan du få den naken med bare salat eller Nachos toppet med de samme ferske ingrediensene. Alt serveres selvsagt i smart take away emballasje.

MiCasa på Tromsø Lufthavn er den aller første MiCasa-restauranten som SSP har etablert i Norge. Dette er vi stolte av - og ønsker alle hjertelig velkommen for en smaksrik opplevelse.

 

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019