SSP vant ny kontrakt med Oslo Lufthavn

SSP News Release 16-November-2015

SSP, ledende operatør av mat og drikke brands på reiselokasjoner over hele verden, har sikret seg ny kontrakt med Oslo Lufthavn. SSP skal drive 29 serveringssteder fordelt på 25 arealer på lufthavnen Kontrakten har en varighet på 5 år for kiosk og 7 år for serveringsstedene. Antatt verdi på kontrakten er på 6,4 milliarder kroner. De fleste av konseptene åpner første kvartal i 2017, noen tidligere.

Rekken av brands som vil åpne på lufthavnen inkluderer ledende internasjonale brands som for eksempel Starbucks, lokale og velkjente konsepter som for eksempel W.B. Samson, egne brands fra SSP og skreddersydde konsepter. SSP vil introdusere til Norge to av konseptene til den ultrakjente kokken, Jamie Oliver; Deli & Bakery by Jamie Oliver og Jamie’s Italian.

Til avtalen kommenterer administrerende direktør i SSP Norge og Danmark, Morten Solberg Nilsen, at han er svært fornøyd med at SSP får fortsette å drive på lufthavnen.
– ”Vi har drevet servering på lufthavnen siden flyplassen åpnet i 1998, og at vi igjen blir valgt er en bekreftelse på våre sterke og gode leveranser til OSL. Vårt tilbud er spesialdesignet for å passe inn på Oslo Lufthavn, og vil hjelpe lufthavnen til å oppnå sin ambisjon om at OSL skal være en ”Gateway to Scandinavia”. Vi er sikre på at vår eksepsjonelle brand line-up vil gjøre mye for å forbedre kundeopplevelsen på Norges største og travleste flyplass.”

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019