Torsdag 5. januar åpner nye Østbanehallen

SSP News Release 3-February-2015

Vi i SSP vil som en av aktørene åpne 3 avdelinger i den nyrenoverte Østbanehallen.

Fjøla blir en restaurant med norske råvarer i fokus. Fjølas kjøkkensjef blir Christer Rødseth, et av Norges mest lovende kokketalenter. Tross sin unge alder, har han som commis blitt kåret til verdensmester i kokkekunst to ganger. På Fjøla møter det tradisjonelle det moderne, og du vil alltid få rause porsjoner som vil gjøre deg både mett og lykkelig. Til maten har Fjøla et rikt utvalg av drikke, enten det er øl, vin eller barrista-kaffe. Fjøla serverer både frokost, lunsj og middag.

Yo! Sushi blir et sted med sushi av høy kvalitet – tilberedt på stedet og servert i et forrykende tempo. Sushien serveres på bånd foran gjestene, som selv velger hva de ønsker – en serveringsmetode som kalles kaitenzushi i Japan. Det er Fast, Fun and Fresh som gjelder, men med et bredt utvalg av vin og drikke, er det også et sted for lengre og bedre måltider. I tillegg har Yo! Sushi et rikt utvalg av varme retter som lages i restauranten og enkelt kan tas med på toget eller med hjem.

Flavours food market blir et matmarked med ferske kvalitetsprodukter på hele 500 kvm. På Flavours får du både spennende ingredienser til å lage mat hjemme og ferdige måltider til å ta med eller nyte til lunsj. Flavours tilbyr blant annet ferske brød og andre bakervarer, salat, frukt og grønt, og ferdige måltider. De vil tilby et bredt utvalg av øl og det du ellers måtte ønske av mat og drikke.

Hjertelig velkommen til oss på Ø i hjertet av Oslo sentrum.

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019