Point

It`s fresh, fast and tempting

Points vet at kundene på reisefot har dårlig tid og er opptatt av at handelen skal gå så raskt som mulig. Kundene vil gjerne kjøpe alt de trenger på ett sted – dette er enkelt hos Point. Point kan friste med sandwicher, salater, fruktblandinger, smoothies wraps, grovbrød, bakevarer osv. som serveres ferske hver dag. Produktene består av de beste råvarer for å gjøre valget for kunden enkelt. Point introduserer nye smarte løsninger for folk på farten i tråd med hva den moderne og krevende reisende ønsker.

Lyst på en kopp kaffe? Point tilbyr fersk brygget kaffe på markedets beste kaffemaskiner. Man kan velge blant den kjente frokostkaffen, espressobaserte melkedrikker eller hva med en French roast eller Colombian blend?

Har du glemt toalettmappen eller trenger hygieneartikler finner du den perfekte størrelsen til å ha i vesken. Små flasker med sjampo, balsam, såpe og håndkrem er noen av produktene man kan finne i Points hyller, sammen med reisespill, leker, sysaker, microfiber pose, myggspray, termos for å nevne noe. Point har det beste utvalget av reiseprodukter i kiosk.

I tillegg til reiseprodukter og smarte take- away løsninger, finner man et rikt utvalg av lesestoff som magasiner og bøker til inspirasjon på reisen. Alle de tradisjonsrike kiosk-varene som: mineralvann, godteri, sjokolade, tobakk, spill etc. vil også naturlig være en del av sortimentet.

Point gjør reisen enklere!

Key Product - Mineralvann, magasiner, aviser, bøker, snacks, sjokolade, tobakk, pølser, kaffe, souvernirer, hygieneartikler, apotekvarer, leker.

Brand Category - Fastfood

Sektor -

Søk etter Brand

Sted

Brand

Sektor

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019