Mad er vores passion

Hos SSP begynder og slutter alt hvad vi gør med vores uovertrufne passion for mad. Som en væsentlig ingrediens i dagens rejseoplevelse, anerkender vi den afgørende betydning af den allerhøjeste kulinariske kvalitet for at kunne begejstre kunden og for at have et godt omdømme i alle lokaliteter.

Førende kulinariske partnerskaber
Vi er så dedikeret til at give rejsende forbrugerne mindeværdige madoplevelser, at vi har udviklet kreative partnerskaber med nogle af verdens førende kokke. Disse omfatter Nicolas Le Bec i Frankrig, Michael Karlsson i Sverige og Gilles Dupont i Schweiz. Sammen med dem arbejder vores in-house hold af kokke med at udvikle nye, spændende og forfriskende madideer til rejsende i hele verden.

SSP Foodlab
Vores globale netværk af fødevareeksperter er understøttet og inspireret af vores tætte samarbejde med kok Oliver Pichot. I hans Le Mans køkken arbejder vores mad eksperter med Pichot og hans team for at udvikle nye produkter og designløsninger. På denne måde fremmer SSP Foodlab en kultur af fortsat forskning, innovation og kreativitet.

Vores teams, der er opdateret på områder, der specifikt vedrører vores egne forretningsmæssige behov, arbejder sammen med brands indehavere, for at udvikle nye produkter som reaktion på identificerede forbrugertrends. Dette forkorter dramatisk tiden med at komme på markedet med innovationer, hvilket giver os mulighed for at kapitalisere på tendenser, store som små.

Unikke madoplevelser
Madoplevelser er forskellig for alle, og for hvert sted. Dette er grunden til at det, at få den rette blanding af tilbud på hver lokalitet er afgørende. Det er her vores indsigt i adfærden af de rejsende forbrugerne og vores passion for mad smelter sammen. Vi sigter mod at levere unikke madoplevelser i hver destination, perfekt skræddersyet til de behov og ønsker kunderne har.

Søg i brandprofiler

Placering

Brand

Sektor

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2018