Dunkin' Donuts annoncerer franchiseaftale med SSP Group i forbindelse med udvikling af restauranter på banegårde i Danmark

SSP News Release 31-March-2015

Dunkin' Donuts, en af verdens førende kaffe- og bagværkskæder, annoncerede i dag, at firmaet har underskrevet en franchiseaftale med SSP Group, en førende operatør inden for føde- og drikkevaremærker på rejsesteder over hele verden, og vil begynde at udvikle Dunkin' Donuts-restauranter på banegårde i Danmark på eneforhandlergrundlag. Franchiseaftalen indeholder aftale om udvikling af mindst fem Dunkin' Donuts-restauranter på banegårde over hele landet over de næste fem år, og hvor den første skal åbne den 1. april på Københavns Hovedbanegård.

"Danmark rangerer konsekvent mellem de førende lande i verden inden for kaffeforbrug, så vi er glade for at kunne annoncere vores åbning af Dunkin' Donuts," sagde Paul Twohig, Adm. direktør, Dunkin' Donuts U.S. and Canada, og Dunkin' Donuts & Baskin-Robbins Europe and Latin America. "SSP har en utrolig ekspertise i drift af restauranter på transitpunkter over hele verden, så vi føler, at de vil kunne hjælpe os med deres erfaring, når vi begynder at udvikle Dunkin' Donuts på store banegårde i Danmark".

Den kommende Dunkin' Donuts-restaurant på Københavns Hovedbanegård vil være åben på hverdage fra 5.30 til 21.00, lørdage fra 6.00 til 21.00 og søndage fra 7.00 til 21.00. Dunkin' Donuts og SSP fejrer åbningen med at give de første 100 gæster i køen på åbningsdagen gratis donuts i et år. Restauranten vil tilbyde Donkin' Donuts brede sortiment af varm og iskaffe, latte, expresso, cappucino, te, Coolatta® frosne drikkevarer, bagels, muffins, croissanter, donuts og sandwiches og alt sammen serveret hurtigt og til en god pris.

"Vi er glade for at viderebringe Dunkin' Donuts' store udvalg af drikkevarer, sandwiches og bagværk af høj kvalitet til Danmark", sagde Mark Angela, Chief Commercial Officer hos SSP Group. "Vi tror på, at Dunkin' Donuts' brede udvalg af skønne kaffe- og madprodukter, der alle serveres hurtigt og til en billig pris, vil blive godt modtaget af rejsende og pendlere, så de får et boost, når de er på farten. Vi ser frem til at samarbejde med Dunkin' Donuts, så dette meget populære varemærke kan markedsføres på Københavns Hovedbanegård.

Dunkin' Donuts har aktuelt mere end 11.300 restauranter i 36 lande over hele verden, herunder 170 over hele Europa i Østrig, Bulgarien, Georgien, Tyskland, Rusland, Spanien, Sverige og Storbritannien.

Yderligere oplysninger om Dunkin' Donuts findes på www.DunkinDonuts.com og yderligere oplysninger om SSP findes på www.FoodTravelExperts.com.

Om Dunkin' Donuts
Dunkin' Donuts blev grundlagt i 1950 og er Amerikas foretrukne stop hele dagen og hver dag for kaffe og bagværk. Dunkin' Donuts er en af markedets førende inden for varm almindelig/dekaf/smagskaffe, iskaffe, donuts, bagels og muffins. Dunkin' Donuts er blevet rangeret som nr. 1 inden for kundeloyalitet ni år i træk i kaffekategorien af Brand Keys. Firmaet har mere end 11.300 restauranter i 36 lande over hele verden. Dunkin' Donuts med hovedsæde i Canton, Massachusetts er en del af Dunkin' Brands Group, Inc. (Nasdaq: DNKN) firmagruppe. Yderligere oplysninger fås på www.DunkinDonuts.com.

Om SSP
SSP er en førende operatør inden for føde- og drikkevarekoncessioner på rejseknudepunkter og driver restauranter, barer, caféer, lounges og døgnkiosker i lufthavne, på banegårde, servicestationer på motorveje og andre offentlige steder. Historien strækker sig over 60 år, og i dag har SSP næsten 30.000 medarbejdere, der hjælper ca. en million kunder hver dag. Firmaet driver forretninger i ca. 130 lufthavne og ca. 270 banegårde og driver ca. 2000 enheder i 29 lande over hele verden.

SSP driver en lang portefølje af ca. 300 internationale, nationale og lokale varemærker. Disse omfatter Upper Crust, Starbucks, Caffe Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Caviar House & Prunier, Millie's Cookies og YO! Sushi, samt de meget omtalte koncepter, f.eks. Montreux Jazz Cafe i Geneve, Zürich og Paris, Cafe Deco i Hong Kong og Shanghai og den prisbelønnede Center Bar i Zürich.

Koncernens indtægter og driftsoverskud for året til 30. september 2014 var henholdsvis GBP 1,92 milliarder og GBP 88,5 million.
www.foodtravelexperts.com

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2018