Met SEQR je broodje bij Panos mobiel betalen

SSP News Release 25-November-2014

 

Persbericht

 

 

 

Antwerpen, 24 november 2014 – Betalen met je bankkaart is verleden tijd! Vanaf nu kan je bij Panos in het Centraal Station van Antwerpen, uitgebaat door SSP, je broodje snel en makkelijk betalen met de handige SEQR (se·cure) app. Download de app en betaal onmiddellijk, ongeacht bij welke bank je klant bent.

Om te betalen bij de drie Panos-vestigingen in het Centraal Station van Antwerpen, uitgebaat door SSP, scan je met de SEQR-app de unieke QR-code of maak je gebruik van NFC. Het aankoopbedrag verschijnt op je smartphone, waarna je de betaling bevestigt door je persoonlijke pincode in te voeren. Eenmaal de betaling afgerond is, wordt het digitale ontvangstbewijs automatisch bewaard op je smartphone. Zo heb je altijd een volledig overzicht van alle betalingen die je met SEQR hebt gedaan.

Marcel Roelants van SEQR: “De samenwerking met Panos in het Antwerpse Centraal Station, een filiaal uitgebaat door SSP, is een bijzondere stap in onze verovering van de Belgische markt voor mobiel betalen. Hiervoor hebben we namelijk een overeenkomst gesloten met SSP (uitbater van o.a. Panos in de NMBS-stations) en Van Hessen (leverancier van het kassasysteem bij SSP). Dit betekent dat niet alleen de Panos-filialen uitgebaat door SSP maar ook alle andere winkels die een kassasysteem van Van Hessen gebruiken nu mobiel betalen via SEQR aan hun klanten kunnen aanbieden.”

SSP vult aan: “Met onder meer 35 Panos-verkooppunten in de NMBS-stations, waar snelheid een absolute must is, vinden we het belangrijk om te investeren in nieuwe betaalmogelijkheden die eenvoudig en voor iedereen toegankelijk zijn. SEQR is voor ons dan ook een logische keuze.”

Naast de 3 Panos-filialen, kan je met SEQR reeds betalen in alle vestigingen van McDonald’s, online bij de Colruyt ColliShop, Wallabie (Lokeren) en in een viertal apotheken die gebruik maken van de Officinal-software (Berghmans in Denderleeuw, Heungens in Gentbrugge & Merelbeke en Premereur in Aalst). Weldra volgen er meer verkooppunten waar je met SEQR kan betalen, want de interesse bij de Belgische handelaars is groot.

Registreren voor SEQR doe je in enkele eenvoudige stappen:

  1. Download de SEQR-app;
  2. Schrijf je in met een pincode en je telefoonnummer;
  3. Vul het formulier digitaal in en je zichtrekening wordt gekoppeld aan de app;

Na registratie beschik je over een bestedingslimiet van €250 en kan je onmiddellijk betalen.

SEQR is een gebruiksvriendelijke en zeer veilige betalingsoplossing. Zo geeft SEQR nooit gevoelige informatie vrij en persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen op je smartphone. De app is beveiligd met een pincode, niemand kan dus betalingen uitvoeren als je je smartphone kwijtraakt. SEQR slaat ook geen betaalgegevens centraal op, wat bij bankkaartbetalingen wel gebeurt. Daarenboven is elke transactie digitaal versleuteld.

De SEQR-app is beschikbaar voor iOS, Android en binnenkort ook voor Windows Phone. Bekijk hier hoe SEQR werkt.

 

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019