Railway Café @ Oostende

SSP News Release 16-August-2013

Wie in het station van Oostende langskomt of wie er op de trein staat te wachten, kan voortaan zijn/haar tijd aangenaam en nuttig spenderen en dat op een wel heel originele manier. Op perron 8 doet een voormalig restauratierijtuig dienst als Railway Café, uitgebaat door SSP Belgium.

Sinds 15 juli heeft de stijlvol ingerichte buffetwagon, dat geparkeerd staat op het ongebruikte perron 8, de deuren geopend. Het authentieke rijtuig, dat jaren dienst deed in het internationale treinverkeer, kreeg op die manier een tweede leven als Railway Café. Reizigers die voor of na een uitstapje in Oostende hun kleine honger willen stillen of hun dorst willen lessen, kunnen zowel in het rijtuig als op het groot terras op het perron terecht.  Dit project is een primeur voor ons land, maar biedt naast dit origineel concept ook een perfect alternatief voor het vroegere buffet, dat door werkzaamheden in het station moest worden gesloten.

“We kregen het project in een zeer korte periode letterlijk en figuurlijk op de rails”, vertelt Ronny Geldhof, districtmanager bij SSP.

Van harte welkom!

© SSP Group plc The Food Travel Experts 2008 - 2019